Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Az elektronikus ajándékutalvány az e-mailben kapott utalványszám megadásával korlátlan ideig beváltható a www.csodabababox oldalon található termékek megvásárlásához

– Előre utalással
– Utánvéttel
– Bankkártyával (Barion)

A kiválasztott termékeket a rendelés leadását követő 2-7 munkanapon belül postázzuk.

MPL Postacsomag (Magyar Posta Zrt.)
Banki átutalás ás bankkártyás fizetés esetén a szállítási költség: 1.990 Ft
Utánvétel esetén a szállítás díja: 2.690 Ft

FOXPOST (Foxpost Kft.)
Banki átutalás ás bankkártyás fizetés esetén a szállítási költség: 1.800 Ft
Megjegyzés: FOXPOST szállításnál utánvételre nincs lehetőség a webáruházunkban.

Az elektronikus ajándékutalványt a sikeres bankkártyás fizetés után azonnal, banki átutalás esetén az összeg beérkezését követően küldjük el a kedvezményezett e-mail címére.

Az elektronikus ajándékutalvány az e-mailben kapott utalványszám megadásával korlátlan ideig beváltható a www.csodabababox oldalon található termékek megvásárlásához. 

Az elektronikus ajándékutalvány aktuális egyenlege az utalvány egyenleg oldalon, az utalványszám megadásával ellenőrizhető.

Igen, van lehetőség külföldi szállítási címre rendelést leadni, azonban ennek a díja sajnos jóval magasabb. Amennyiben külföldre rendelnél, írj egy üzenetet az info@csodabababox.hu e-mail címre, hogy egyeztetni tudjunk a szállítási díjról.

Írj egy üzenetet az info@csodabababox.hu e-mail címre az ötleteddel kapcsolatban.

AMENNYIBEN NEM KAPTÁL VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE, ÍRJ EGY ÜZENETET A KAPCSOLAT MENÜPONTRA KATTINTVA, VAGY AZ INFO@CSODABABABOX.HU E-MAIL CÍMRE ÉS IGYEKSZÜNK 24 ÓRÁN BELÜL VÁLASZOLNI NEKED.

Shopping Cart
Scroll to Top