Barion Pixel

Rólunk

rolunk-macis

Sok éve hivatásszerűen foglalkoztunk már gyerekekkel, több korosztályt is érintve, amikor megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy szívesen tevékenykednénk együtt olyan területen is, ahol a gyerekek iránti szeretetünket és kreativitásunkat ötvözni tudjuk.

A különleges ajándékdobozok ötletét akkor álmodtuk meg, amikor egy barátnőnknek kisbabája született. Szerettük volna meglepni valamivel, ami örök emlék marad, és nem mindennapi. Ajándékkeresgélés közben nem találtunk olyan baba csomagot, ami igazán felkeltette volna az érdeklődésünket. Olyan egyedi, kézzel készített ajándékot szerettünk volna adni a kismamának és a csöppségnek, ami nem csak szép, hanem hasznos is. Fontos volt számunkra az is, hogy a csomagolás megkapó legyen. Ezért úgy döntöttünk, hogy saját magunk készítjük el.

Ajándékot kapni mindenki szeret, de adni még jobban szeretünk. Meglepni valakit, akinek látjuk az örömöt az arcán, nagyszerű érzés. Ezért úgy gondoltuk, nem csupán az ajándék boksz tartalma, de a külleme is ugyanolyan fontos. Hiszen, ha már a csomagolás megjelenése elbűvölő, az is egy plusz örömforrás lehet a megajándékozottnak.  Arra is nagy gondot fordítottunk, hogy a doboz tartalma szép, de egyben hasznos is legyen, valamint biztonságos a babák számára. A minőség és a praktikum elsődleges szempont volt a csomagok összeállításánál. A Csoda Bababox olyan ajándékokat tartalmaz, amiket az anya és a baba is imádni fognak. Bármilyen alkalomról is legyen szó, a Csoda Bababox babaköszöntő csomag tökéletes választás, ha valami igazán különleges és személyes ajándékot keresel kismama ismerősödnek. Termékeinket babaváró buliba és babalátogatóba is nyugodt szívvel ajánljuk.

Nóri, Orsi, Gabi

Shopping Cart
Scroll to Top