Barion Pixel

Csupa szív ajándékdoboz

12.000 Ft

A gyermek egy csoda, tele van a szíve szeretettel. Nekünk csak az a dolgunk, hogy viszonozzuk ezt. Ez a természetes anyagokból összeállított, vidám ajándékdoboz lehetőséget ad arra, hogy megköszönjük ezt a ragaszkodást.

 

Kategória:

Csupa szív ajándékdoboz tartalma:

Állatfigurás fa bébi játék

A természetes anyagból készült, elefánt formájú, fa baba rágóka kiváló fogzás idején. A babák bátran kézbe vehetik és rágcsálhatják, pontosan az ő apró kezeikbe lett tervezve. A rágóka egyszerre nyugtatja és szórakoztatja a babát, valamint fejleszti finommotorikus készségeit is. Kiváló társ az autóban utazáskor vagy akár a babakocsis séták alkalmával is.

1 db Lorelli polár takaró
Puha polár takaró, mely kellemessé teszi babád álmát. Mérete 75×100 cm. A Lorelli babapléd újszülött kortól használható.

1 db rövid ujjú body

Anyaga 100 % pamut. 68- as méret. A terméket a gyártó többféle színben és mintával gyártja, így a színárnyalatok és a minták eltérhetnek a fotón láthatótól.

– 1 db hőérzékelős kanálka
3 hónapos kortól használható. Ezzel a kanállal megvédhetjük az érzékeny ínyeket a túl meleg ételtől, vagy italtól. Ha a kanál túl meleggel érintkezik, megváltoztatja a színét. Rugalmas fejjel rendelkezik. Műanyagból készült. A terméket a gyártó többféle színben gyártja.

– 1 db Baby cumitartó
A cumi tiszta, higiénikus tárolására szolgáló dobozka. Táskára, babakocsira, kiságyra függeszthető. Az anyaga műanyag.

1 db nyálkendő

A vidám mintás nyálkendő praktikus megoldás a nyálzás és fogzás időszakára. Nyakánál összepattintható megoldással egyszerűen használható.

Shopping Cart
Csupa szív ajándékdoboz
12.000 Ft
Scroll to Top