Barion Pixel

Vissza a természethez kis csomag- zöld- Utolsó darabok!

5.990 Ft

Ha szereted a természetes anyagból készült játékokat, akkor ezt a kis csomagot neked találták ki. A környezet színeit idéző, 33 x 23 x 15 cm- es papír dobozba rejtett ajándékok, a természetesség jegyében lettek összeállítva.

 

Kategória:
  • Az állatfigurás fa bébi játék

A fa gyöngyökkel és puha gumi résszel kiegészített vidám, fa baba rágóka kiváló fogzás idején. A babák bátran kézbe vehetik és rágcsálhatják, pontosan az ő apró kezeikbe lett tervezve. A rágóka egyszerre nyugtatja és szórakoztatja a babát, valamint fejleszti finommotorikus készségeit is. Kiváló társ az autóban utazáskor vagy akár a babakocsis séták alkalmával is.

  • Fa cumi lánc

Természetes fa felhasználásával készült, színes műanyag gyöngyökkel díszített. A lánc teljes hossza csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm. A csat segítségével bárhova biztosan odailleszthető: a baba ruhájára, a babakocsira vagy akár a hordozóra is, hogy lekösse a csöppség figyelmet.

  • 1 db SCAMP  zöld színű textilpelenkát.

Anyaga 100% pamut. Méret: 70×70 cm. Puha textilpelenka, jó nedvszívó képességgel rendelkezik. Újszülött kortól használható, amely nem csak nevéhez híven pelenkázásra jó, hanem a baba körül számtalan alkalommal hasznos lehet. Szellős, légáteresztő anyag, két oldalán szegett szélekkel.

  • 1 db tört fehér bébi takaró.

Puha polár takaró, mely kellemessé teszi babád álmát. Újszülött kortól használható. Mérete 75×100 cm.

 

Shopping Cart
Vissza a természethez kis csomag- zöld- Utolsó darabok!
5.990 Ft
Scroll to Top