Barion Pixel

Csoda Anyu doboz

6.500 Ft

  • Nem csak a babák érdemlik meg a kényeztetést, hanem az édesanyák is. Ha nem csak az újszülött csöppséget szeretnéd megajándékozni, hanem az anyukát is meglepnéd egy kedves ajándékkal, ajánljuk figyelmedbe a Csoda Anya csomagunkat.
  • Anyák napján szeretnénk megköszönni édesanyánknak azt a rengeteg jóságot, szeretetet, amit szavakkal alig lehet kifejezni. Természetesen az anyák napi ajándék is akkor az igazi, ha szívből jön, legyen az akár egy szál virág, vagy egy kényeztető ajándék. Egy olyan ajándékcsomagot álmodtunk meg az édesanyáknak, amely segít a pihentető kikapcsolódásban.

Kérlek a rendelésnél a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik dobozban szeretnéd az ajándékot megkapni (virágos- szürke, virágos, vagy csíkos), egyéb esetben véletlenszerűen választunk egyet.

 

Kategória:
  • 1 db finom, illatos levendula fürdőbomba: Kimerültség vagy álmatlanság ellen. A fürdőbombák pezsegve oldódnak fel, illatossá varázsolják a fürdővizet és élménnyé a fürdőzést. A bennük található növényi olajak ápolják, puhává teszik a bőrt. Hatóanyagok: Levendulavirág, Levendulaolaj.
  • 1 db finom, illatos levendula szappan: hidegen sajtolt levendulás növényi szappan. Kellemesen karakteres, levendulás illatú, finoman habzó szappan, amely kíméletes az érzékeny bőrrel, mégis hatékonyan tisztít. Arcra és testre egyaránt használható.
  • 1 db fürdőszivacs: tisztít, serkenti a vérkeringést, finoman eltávolítja az elhalt, fölösleges hámsejteket felfrissíti és ragyogóbbá varázsolja a bőrt.
  • 1 db Anyák napi köszöntő kártya

 

A levendula jótékony hatásai:

Javítja az életfolyamatokat, fokozza a testi és lelki frissességet. Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatása van. Aromaterápiában használva feszültségoldó, nyugtató hatású. Enyhíti a fejfájást, a depresszív kedélyállapotot, segíti az elalvást, az alvászavarokat megszűnteti. Relaxál, regenerál.

 

Shopping Cart
Csoda Anyu doboz
6.500 Ft
Scroll to Top